nikiser_timea

Nikiser Tímea

Pályafutásom közel 30 éve kezdtem, kezdetben fogászati asszisztensként dolgoztam, majd Klinikai Dentálhigiénikusi végzettséget is szereztem. A mai napig teljes elhivatottsággal gondoskodom a hozzánk betérő páciensekről.

Igyekszem szakmánkban naprakész maradni, nem csak a kötelező továbbképzéseken fejlesztem tudásom és képességeimet, hanem egyéb forrásokból is tájékozódom.

Pácienseikkel igyekszem közvetlen légkört teremteni, figyelemmel fordulok feléjük, igyekszem minden szempontból segíteni a nálunk töltött idejüket, kellemesebbé varázsolni az esetenként kellemetlenebb élményeket is. Pár jó szó nem kerül semmibe, de az izgalom közepette egy világot jelenthet.

Doktorommal közel 10 éve egy csapatot alkotunk, ez is szavatolja, hogy visszatérő vendégeink minél barátságosabb légkörbe érkezzenek.

Szabadidőmet igyekszem tartalmasan tölteni családom körében, van egy gyönyörű kutyám, akivel szívesen járunk a szabadba.

Mások mondták

As the number of mobile users continues to outpace the number of desktop users, it should go without saying that designers, now more than ever, have to design with a mobile-first mentality.
John Doe
Designer

Adataim

Name:Nikiser Tímea

Address: Office 124, Hall A

Phone: + 800 123 45 67

Speciality Pediatrist

Degree M.D. of Medicine

Categories: Pediatric