dr-penzes-andrea

Üdvözlöm, Dr. Pénzes Andrea vagyok!

1999-ben végeztem Pécsett, így már egyáltalán nem érintenek a pályakezdőket sújtó, a tapasztalatot firtató kérdések, ami bizonyítja, hogy az évek múlásának is megvannak a maga előnyei.


Pályámat vidéken kezdtem, számos évet dolgoztam az állami ellátórendszerben (Szájsebészet Kaposvár, Gölle vegyesfogászati körzet, Magyar Honvédség), ezekkel párhuzamosan magánellátásban is gyakorlatot szereztem, 2007 óta már Budapesten. 2012 óta már csak a magánszférában dolgozom.

Még a legtapasztaltabb szakember sem 100%-ig profi mindenben ezen a területen, ezért is gondolom, hogy a legjobb eredményhez nem elég egyetlen ember, egy csapatra van szükség, amelyben a kollégák megfelelő kapcsolatára épül az ellátás.

Egy kollégám fogalmazta meg szerintem a legjobban, mi is a cél: egy „korrekt fogászat” működtetése, ahol az adott értékek arányban vannak az árakkal, és a páciensek úgy távoznak, hogy ide érdemes jönni, sőt, akár még örömmel is teszik ezt.

Fontosnak tartom, hogy a fogászat bár riasztó környezete a lehetőségekhez mérten családias, barátságos légkört sugározzon magából, hogy az esetleges kellemetlenségek is könnyebben viselhetők legyenek.

Tudásomat igyekszem naprakészen tartani, a 2018 évben a Universitá degli Studi Gugliemo Marconi (Róma) programjában Master in Oral Implantology fokozatot szereztem.

Igyekszem hangsúlyt fektetni a meglévő fogak megtartására, illetve, a már elveszett fogak pótlásának modern módszereire (új anyagok használata, implantáció).

A cél, hogy a pácienseim (velem együtt) elégedettek legyenek a végeredménnyel.

A magyar mellett angol és olasz nyelven tudok kommunikálni pácienseimmel.

Mások mondták

Másfél hét alatt kaptam vadonatúj, csillogó, hófehér fogsort… és ami a legfontosabb, ezen időtartam alatt sem tűnt fel senkinek, hogy a még csak ideiglenes a fogpótlás!
Melinda

Adataim

Név: Pénzes Andrea

Telefonszám: + 800 123 45 67

Szakterület:Pediatrist

Degree M.D. of Medicine

Categories: Pediatric